Om oss

«

Vi er presise og trivelige håndtverkere som gjennom samarbeid med deg finner løsninger vi begge blir fornøyde med.

Alt fra store til små oppdrag


Byggmester Ulrik Rendal AS har siden 2014 bistått trøndere med å oppnå sine drømmehjem. Vi er presise og trivelige håndtverkere som gjennom samarbeid med deg finner løsninger vi begge blir fornøyde med.


Bygg- og tømrermester Ulrik Rendal startet bedriften i 2014, og flere av de ansatte har vært med hele veien. Vi ekspanderer for tiden og har ansatt flere flinke folk de siste årene.

Vi tar på oss alt fra store til små oppdrag innen renovering, tilbygg, bad og våtrom.


Trenger du å få malt en flate, få flyttet en vegg eller bygge nytt bad? Eller har du planer om å totalrenovere din bolig, skifte planløsning og skape nye rom? Vi tar jobben!


Stolthet for faget


I Ulrik Rendal AS er vi en gjeng erfarne håndtverkere med stolthet for faget. Vi kan levere hele pakken, så du trenger ikke forholde deg til mange forskjellige aktører. I tillegg til tjenester innen maling og snekring stiller vi med egen rørlegger, murer og elektriker.


Ingen prosjekter er for små eller store. Ta kontakt via vårt kontaktskjema eller ring direkte. Vi kommer på befaring og gir deg et konkurransedyktig pristilbud. Vi er et stabilt firma med godt omdømme og ordnede forhold. Les anbefalinger fra noen av våre referanser.


Gleder oss til å ta fatt på å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer!Byggmester Ulrik Rendal AS

Øvre Flatåsveg 14 D

7079 Flatåsen


e-post: ulrik_rendal@ulrikrendal.no

mob: +47 915 44 254Copyright: Ulrik Rendal