Ansatte

«

Sjefen sjøl kommer på befaring og gir deg en riktig pris for jobben.

ULRIK RENDAL

Byggmester og daglig leder

mob: 915 44 254


Ulrik holder kontroll på resten av gjengen, og har oversikten over prosjektene som er i gang. Sjefen sjøl kommer på befaring og gir deg en riktig pris for jobben. Han er en erfaren byggmester med mange år bak seg i faget, og har en uhøytidelig mastergrad i listverk. Ulrik prioriterer å ta en god prat om hva som skal gjøres så du vil føle deg trygg på at dine interesser blir ivaretatt. Han tar gjerne en kopp kaffe og sier ikke nei takk til kake.

KRISTOFFER BURAN

Malemester

mob: 467 75 060


Kristoffer er bokstavlig talt en kunstner. Med sparkel, pussemaskin og lette penselstrøk forvandler han kjedelige rom til personlige hjem. Han legger siste hånd på verket, og en proffesjonell finish er avgjørende for resultatet. Han har lang erfaring som malemester, og har vært ansatt hos Ulrik Rendal siden 2015. Med musikk på øret og stødig hånd setter Kristoffer punktum for prosessen, og ønsker deg velkommen til ditt nye hjem.

SAM FALTYN

Tømrer

mob: 451 67 083


Sam er en maskin. Han er så sterk at han kan løfte en hest. Sam er et arbeidsjern som har bred erfaring, blant annet fra ti år i Chicago der han drev eget byggefirma. Han er en jovial type som alltid har en hjelpende hånd ovenfor sine kollegaer. Når Sam er på jobb er han på jobb, veldig fokusert og står på fra arbeidsdagens start til slutt.

RAFAL KAMIONKA

Tømrer

mob: 451 60 659


Rafal elsker "deep house techno" og energien i musikken gjenspeiler hans personlighet. Mer sprudlende fyr skal du lete lenge etter. Han er alltid i godt humør og danser så og si alltid. Rafal er effektiv og sørger for at jobben blir gjort innen tidsfristen. Han har siden 2014 vært en trofast del av staben til Ulrik Rendal AS. Dukker det opp utfordringer underveis i prosessen er Rafael den som raskt finner en løsning. 

OLA HUSTOFT

Murer

mob: 915 52 501


Ola er den med mest livserfaring i vår gjeng. Han kjenner Trondheim som sin egen bukselomme, og har mye verdifull kompetanse. Vi er veldig heldige for å ha Ola med i vår bedrift. En helaften med Ola avsluttes alltid med snapsvisa "dar kjem dampen" som han synger av full hals. Som murer gjør Ola presis og krevende arbeid med stor trygghet. Han er ekspert på rekonstruering av gamle bygg og mange av byens arkitekter er meget fornøyd med Olas kunstverk.

AKSEL OLSON

Tømrer

mob: 452 56 672


Aksel er vårt seneste tilskudd. Han har lang erfaring fra et av byens større firma, men trives selvfølgelig bedre i vårt joviale, personlige og akkurat-passe-store byggefirma. I tillegg til å være en stødig og presis tømrer, er Aksel en opplyst og belest herremann. P2 er hans favoritt på radiofronten på jobb, men på fritiden går det hardere for seg som gitarist i rockeband.

SAMARBEIDSPARTNERE

HÅVARD AASNES

Elektriker (Argon elektro)

mob: 922 41 519


Vår faste elektriker Håvard passer godt inn i vår trivelige gjeng. Han er alltid blid og dyktig i sitt arbeid. Håvard sprer glede på arbeidplassen og har alltid en spøk på lur.GEIR STÅLBY

Rørleggermester (Stålby Rørservice)

mob: 913 02 337


Trondheims minste mester kalles demnne karen, som er vår faste rørlegger. Vi har hatt et tett samarbeid med Geir siden vi starta opp, og er blitt vedig glade i han. Topp fyr å ha med på laget!Andre samarbeidspartnere er

- XL Bygg

- Aktiv Stillas

- Fliskonkurrenten

Byggmester Ulrik Rendal AS

Øvre Flatåsveg 14 D

7079 Flatåsen


e-post: ulrik_rendal@ulrikrendal.no

mob: +47 915 44 254


Copyright: Ulrik Rendal